Tribute to a Singer

Piet De Pessemier (Neil Young) + JJR (The Stones & CCR)

zaterdag 18 maart 2023

20:30

Tribute to a Singer - Piet De Pessemier (Neil Young) + JJR (The Stones & CCR)

Programma heeft al plaatsgevonden.

Programma sponsors: blanco
Toyo Tires

Locatie info

  • Staand publiek Type publiek
  • 19:30  Deuren open vanaf

Prijzen

  • € 10,00 Voorverkoopprijs
  • € 6,00  Voorverkoopprijs studenten *
Deel op facebook

Tribute to Neil Young, CCR & The Rolling Stones

Tribute to a Singer #1

In de reeks 'Tribute to a Singer' brengen straffe muzikanten een hommage aan hun favoriete artiest of band. De aftrap wordt gegeven door Piet De Pessemier en JJR die respectievelijk een ode brengen aan Neil Young, CCR en The Rolling Stones.

 

Piet De Pessemier | Neil Young

Piet De Pessemier is een Neil Young-liefhebber in hart en nieren. Hij is zanger en gitarist bij de americanaband Mad About Mountains en bij LeNoise, zijn eigen Neil Young tributeband. In de Singer heeft Piet reeds opgetreden met Winterland '76, waar hij met zijn kompanen een tribute bracht aan The Band. Piet De Pessemier zal solo en akoestisch een selectie spelen uit het repertoire van Neil Young. Luister naar de stem van Piet en je hoort Neil Young!

Video

 

JJR | CCR & The Rolling Stones

Vier topmuzikanten van o.a. Rusty Roots gooien hun talenten in de strijd om een ode te brengen aan één van de grootste rock ‘n’ roll bands uit de geschiedenis. Iedereen die deze muzikanten al aan het werk zagen, weten dat ze akelig dicht in de buurt komen van de originele sound van Creedence Clearwater Revival & The Rolling Stones. A trip down memory lane!

Video

 

In samenwerking met Blues Peer