17 okt. 2017 20:30
Kenny Garrett Quintet - Saxofonist bij Miles Davis, Art Blakey, ...

Kenny Garrett Quintet

saxofonist bij Miles Davis, Art Blakey, ...

Het Kenny Garrett Quintet is headliner op heel wat jazzfestivals. Toch speelt de groep op 17 oktober voor een select publiek in de Singer. Ook u kan hierbij zijn!

Bekijk programma details
14 okt. 2017 20:30
Satoko Fujii & Joe Fonda - Duet

Satoko Fujii & Joe Fonda

duet

Soms klikt het meteen tussen jazzmuzikanten. Er is magie vanaf de eerste keer dat ze samen musiceren. Zo ging het ook met de Japanse pianiste Satoko Fujii en de New Yorkse contrabassist Joe Fonda. Hoe goed het klikt tussen deze topmuzikanten, kan je zelf horen op 14 oktober in De Singer.

Bekijk programma details
13 okt. 2017 20:00
SomethingEls - Een organisatie van het Davidsfonds

SomethingEls

een organisatie van het Davidsfonds

Davidsfonds Rijkevorsel programmeert SomethingEls in De Singer. Haar repertoire van zachte muziek, akoestische pareltjes, easy-listeningsongs en een vleugje pittige rock zal iedereen zeker weten te bekoren.

Bekijk programma details
12 okt. 2017 20:30
Steven Goegebeur - De man van morgen (try-out)

Steven Goegebeur

De man van morgen (try-out)

In zijn derde zaalshow brengt Steven Goegebeur op onnavolgbare wijze het relaas van een man die eindelijk het licht heeft gezien. Op deze avond wordt uw toekomst bepaald.

Bekijk programma details
11 okt. 2017 20:30
Steven Goegebeur extra voorstelling - De man van morgen (try-out)

Steven Goegebeur extra voorstelling

De man van morgen (try-out)

In zijn derde zaalshow brengt Steven Goegebeur op onnavolgbare wijze het relaas van een man die eindelijk het licht heeft gezien. Op deze avond wordt uw toekomst bepaald.

Bekijk programma details
7 okt. 2017 20:30
The Young Mothers - Supergroep rond bassist Ingebrigt Haker Flaten (The Thing)

The Young Mothers

supergroep rond bassist Ingebrigt Haker Flaten (The Thing)

De Noorse bassist Ingebrigt Haker Flaten liet de Singer haast twee keer ontploffen met concerten van The Thing. Sinds de release van het cultalbum ‘The Cherry Thing’ met zangeres Neneh Cherry brak de groep wereldwijd door. Dit najaar verschijnt de nieuwe LP van The Young Mothers. Wij verwachten dat dit gaat inslaan als een bom!

Bekijk programma details
6 okt. 2017 20:30
Douglas Firs - Try-out

Douglas Firs

try-out

Douglas Firs wil op zijn nieuwe album fris, wakker, hongerig en net een tikkeltje anders klikken. Een voorsmaakje van dit alles krijg je geserveerd op hun try-out in de Singer!

Bekijk programma details
30 sep. 2017 21:00
Jan De Wilde - Dag Meneer De Wilde

Jan De Wilde

Dag Meneer De Wilde

Voor de theatertour ‘Dag meneer De Wilde’ doet Jan een beroep op zijn vaste muzikale ‘Vrienden’ waarmee hij al jaren speelt. Samen brengen ze live het beste van wat Jan De Wilde ooit op plaat zette, aangevuld met nieuwe liedjes.

Bekijk programma details
28 sep. 2017 20:30
Don Vitalski - Speelt 'de ideale schoonzoon'

Don Vitalski

speelt 'de ideale schoonzoon'

'De Ideale Schoonzoon' is Vitalski's vijftiende avondvullende comedy show. Na enige meer omstandige theaterproducties, is 'De Ideale Schoonzoon' een rechtstreekse terugkeer naar zijn roots: comedy zonder franje, pur sang, met een duizelingwekkende vaart - maar tegelijk één grootse vertelling. Want Vitalski is ook steeds, behalve een comedian, een rasverteller.

Bekijk programma details
25 sep. 2017 20:30
Sven de Leijer & Bart Cannaerts - Try-out

Sven de Leijer & Bart Cannaerts

try-out

Bart Cannaerts en Sven de Leijer bereiden beiden een nieuwe theatertour voor. Die voorstellingen zijn gepland voor het voorjaar van 2018. Omdat ze hun materiaal liefst checken voor een echt publiek spelen ze een aantal geheime try-outs. Die try-outs doen ze samen, want dat is gezellig. Voor u, maar ook voor hen.

Bekijk programma details
22 sep. 2017 20:30
Reijseger Fraanje  Sylla - Een unieke mix van jazz, klassiek en Afrikaanse songs

Reijseger Fraanje Sylla

een unieke mix van jazz, klassiek en Afrikaanse songs

Er zijn nog tickets beschikbaar aan de kassa. De Nederlander Ernst Reijseger is een waar fenomeen en geldt als één van de meest creatieve en virtuoze cellisten. Eén van zijn spraakmakendste trio's is de samenwerking met de talentvolle pianist Harmen Fraanje en de Senegalese vocalist- en multi-instrumentalist Mola Sylla. Samen gaven ze bij het vermaarde label Winter & Winter al twee felbejubelde albums uit.  Het repertoire bevat Afrikaanse liederen in het Wolof, de moe...

Bekijk programma details
15 sep. 2017 20:30
Slow Burners / Rik Ooms & Marc De Wit - Slow Burners / Rik Ooms & Marc De Wit

Slow Burners / Rik Ooms & Marc De Wit

Slow Burners / Rik Ooms & Marc De Wit

SLOW BURNERS “Slow Burners” is de muzikale ontdekkingstocht van vijf muzikanten die elkaar toevallig tegenkwamen in de zomer van 2016. Nadat zij gedurende vele jaren menig club- en festivalpodium onveilig hadden gemaakt met diverse bands (Howlin’ Bill, Bluezilla, Hombres Amplificados, Tattoo Turkey, …) waren ze allemaal klaar voor een nieuwe uitdaging : een band vormen die geworteld was in de blues, maar zich niet liet inkapselen door het vaak erg tra...

Bekijk programma details
8 sep. 2017 20:30
Mamutrio / Brandhaard - Double bill

Mamutrio / Brandhaard

double bill

BRANDHAARD Eerder dit jaar was tenorsaxofonist Steve Dellanoye in de Singer te gast als lid van het Bruno Vansina Orchestra. Dellanoye studeerde aan de prestigieuze Manhattan School of Music in New York en hij bouwde een stevige reputatie op met o.m. zijn eigen New York Trio en door zijn engagement in de DelvitaGroup. Hoog tijd dus om hem in de Singer uit te nodigen met één van zijn eigen bands! En wat voor één! In zijn groep Brandhaard verzamelt hij stertrompettist Jean...

Bekijk programma details
7 sep. 2017 20:30
Xander De Rijcke - Try-out

Xander De Rijcke

try-out

Xander De Rijcke houdt het voor bekeken. Comedian Xander De Rycke heeft er een project bij. De maker van de populaire podcast “Mosselen om half twee” brengt een special over zijn geheime liefde: Het Vlaamse Medialandschap. De Rycke heeft het voorbije jaar zowat alle Vlaamse films en tv-programma’s bekeken. Met “Xander De Rycke houdt het voor bekeken” geeft hij het publiek daar nu een messcherp overzicht van. Dit najaar neemt Xander alles van september 2016 tot september 20...

Bekijk programma details
15 aug. 2017 23:50
abonnement comedy - Abonnement comedy

abonnement comedy

abonnement comedy

Xander De Rycke 'houdt het voor bekeken' (try-out): donderdag 7 september 2017 Han Solo - 'Jubilee' (try-out): donderdag 16 november 2017 Jan Jaap Van Der Wal - 'Schoon' (try-out): woensdag 13 december 2017 David Galle - 'Erover' (try-out): donderdag 21 december 2017 Als er op 15 augustus nog tickets over zijn dan worden deze verkocht aan 15 euro per voorstelling (studenten 12 euro).

Bekijk programma details
23 jun. 2017 20:30
Jelle Van Giel Group - Album release

Jelle Van Giel Group

album release

Nu Songs For Everyone iedereen heeft bereikt en beroerd, brengt Jelle Van Giel Group een nieuw album uit dat de luisteraar terug op sleeptouw neemt: The Journey. Je herkent in acht composities opnieuw de inspiratie die Jelle haalt uit het dagelijkse leven, maar ook uit overweldigende reizen en belevenissen. The Journey is een tocht langs betoverende muzikale landschappen waar iedereen zich thuis voelt. Ari Hoenig: “I love it! Thoughtful compositions and great playing on J...

Bekijk programma details
22 jun. 2017 20:30
Geike Arnaert - Try-out

Geike Arnaert

try-out

Het is al bijna 10 jaar geleden dat Geike Arnaert Hooverphonic verliet om haar eigen verhaal te schrijven. Na samenwerkingen met Spinvis (Dorleac) bracht Geike - For The Beauty of Confusion – uit. Na een uitgebreide tour en een lange zoektocht naar “gelijkgestemde zielen” om de volgende plaat te maken, komt alles bij mekaar en zijn er een pak nieuwe topsongs klaar voor opname. Maar eerst worden ze nog eens uitgetest voor een beperkt live publiek in intieme kring. Geike 2017...

Bekijk programma details
10 jun. 2017 20:30
GV's JUNKBAND - Rock geïnspireerd op The Birthday Party, Tom Waits, Gang of Four, ...

GV's JUNKBAND

rock geïnspireerd op The Birthday Party, Tom Waits, Gang of Four, ...

GRATIS INKOM “Hartstochtelijk luid en vol verlangen klinkt de sexy donkerte van hun melancholisch dikwijls brutaal, gebroken muziek.' Echo’s van Gang of Four, The Birthday Party, Captain Beefheart, Tom Waits vinden samen met flarden zwoele soul of sentimentele crooners melodieën hun weg in het muzikale universum van GV’s JUNKBAND. De muziek ontwikkelt zich rond de woorden. Soms uitgepuurd. Soms als een chaotische opeenhoping van repetitieve of organische patron...

Bekijk programma details
{{archivedProgram.show_day}} {{archivedProgram.show_month}} {{archivedProgram.show_year}} {{archivedProgram.show_hour}}

{{archivedProgram.band_or_artist_name}}

{{archivedProgram.show_name}}

{{archivedProgram.short_description}}

Bekijk programma details
Scroll down to load more