Verkoopsvoorwaarden

Algemene voorwaarden bij ticketverkoop

  • Betaalde kaarten worden niet terugbetaald, omgeruild of vervangen, behalve wanneer de voorstelling wordt afgelast.
  • Tickets bestellen kan alleen via deze website of aan de inkom mits er nog beschikbaar zijn.
  • Elke reservering gebeurt pas na ontvangst van betaling van de verschuldigde geldsom.
  • Tickets die niet binnen de 10 min bij ogone zijn afgehandeld, vanaf wanneer men de betaling start, kunnen worden beschouwd als niet betaald en kunnen terug vrijkomen. Gelieve uw bestelling vlot af te handelen en uw kredietkaar in de aanslag te nemen vooraleer u de bestelling begint. Onze plaatsen zijn gelimiteerd.
  • Elke vorm van namaak (inclusief doch niet uitsluitend nadruk of nabootsing), onder welke vorm dan ook en met behulp van om het even welk procédé, is strikt verboden en zal gerechtelijk vervolgd worden.
  • Tickets mogen niet voor commerciële of promotionele doeleinden gebruikt, zonder uitdrukkelijke toestemming van de TICKETVERDELER of de ORGANISATOR.
  • Wijzigingen in de programmatie geven geen aanleiding tot gehele of gedeeltelijke terugbetaling van het ticket. Aansprakelijkheid van de ORGANISATOR ingevolge gevallen van overmacht wordt uitgesloten.
  • Verlies of diefstal van het ticket behoort tot de verantwoordelijkheid van de KOPER/BEZOEKER en geeft geen aanleiding tot vervanging of terugbetaling.

Info verkoop

Betalen kan je tijdens je bestelling via Maestro, bancontact of kredietkaart. Je ontvangt dan ook meteen je tickets.

Gelieve zo veel mogelijk online te bestellen omwille van het feit dat het zelden voorkomt dat er nog tickets aan de inkom beschikbaar zijn.

Het programma, de bezetting, de locatie en de datum van de voorstellingen kunnen soms wijzigingen ondergaan. We houden je steeds zo correct mogelijk op de hoogte.

Ik ben mijn tickets kwijtgeraakt?

Geen drama, de computer heeft al je gegevens geregistreerd, je bent tevens niet verplicht je ticket bij te hebben.

Maar voor het inchecken vlotter te laten verlopen, vragen we om je ticket, en voornamelijk je QR code bij te hebben. Afgeprint of digitaal op je gsm.

Weet waar je koopt!

Veel websites kopen op grote schaal tickets op om deze met winst door te verkopen. Als bezoeker betaal je via deze websites - vaak onbewust - veel meer voor een toegangskaart dan de oorspronkelijke prijs. Soms worden tickets nagemaakt en zijn deze niet geldig. Koop je tickets via De Singer, dan betaal je de correcte prijs.