Milo Meskens

Voorprogramma: Esther & Fatou

zaterdag 31 maart 2018

20:30


Programma heeft al plaatsgevonden.

Locatie info

  • Staand publiek Type publiek
  • 19:30  Deuren open vanaf

Prijzen

  • € 15,00 Voorverkoopprijs
  • € 9,00  Voorverkoopprijs studenten *
Deel op facebook

Milo Meskens

Met twee nominaties voor de Mia's op zak, één voor 'Doorbraak van het jaar' en één voor 'Hit van het jaar' met single 'New Beginning', is Milo Meskens officieel de nieuwe ster aan het Vlaamse pop- & rock-firmament. 

Milo Meskens haalde in 2015 de finale van De Nieuwe Lichting op Studio Brussel. Deze jonge singer-songwriter kneedt pop, folk, rock en blues tot bloedmooie songs en giet er met zijn warme stem een melancholisch sausje over. Zowel debuutsingle 'Here With Me' als 'New Beginning' en huidige single 'Twenty One' schoten pijlsnel tot bovenaan De Afrekening. De aandacht van tientallen Europese radiostations zorgde ervoor dat hij diverse optredens in binnen- en buitenland kon versieren.

Wie warm wordt van de muziek van Ben Howard, Ed Sheeran, Jeff Buckley en John Mayer zal smelten wanneer deze zachtjes smeulende vulkaan op ons podium losbarst.

 

Voorprogramma: Esther & Fatou

Esther & Fatou maken tweestemmige folk-pop waarmee ze je meenemen op een lange queeste met een ijle, melodische soundtrack als trouwe metgezel. Net omdat hun songs een donker kantje hebben, intrigeren én betoveren ze. Sinds 2011 bouwt het Leuvense duo als artist in residence in Het Depot aan hun eigen sound. Met steevast aan de basis: de wondermooi samensmeltende stemmen van beide zangeressen.

Samen met Isbells-opperhoofd Gaetan Vandewoude werkten ze aan een eerste EP met een vijftal eigen nummers, waarvan de single ‘At Night’ als eerste aan het grote publiek werd voorgesteld. Samen met Vandewoude als producer ontwikkelden ze een volwassen, wijdse sound, met een tikje Americana en beïnvloed door The Staves, Laura Marling, Simon & Garfunkel en First Aid Kit, waar uiteraard de stemmen de hoofdrol spelen.