Steve Wynn Solo

Decade

woensdag 26 januari 2022

20:30

Steve Wynn Solo - Decade

Programma heeft al plaatsgevonden.

Locatie info

  • Zittend publiek Type publiek
  • 19:30  Deuren open vanaf

Prijzen

  • € 12,00 Voorverkoopprijs
  • € 9,00  Voorverkoopprijs studenten *
  • 26/01/2022 16:00 Voorverkoop stopt op
  • € 14,00 Toegangsprijs
  • € 11,00  Toegangsprijs studenten *
Deel op facebook

Steve Wynn - Decade

Driemaal is scheepsrecht! De uiterst sympathieke frontman van The Dream Syndicate komt voor de derde keer naar De Singer, solo en met electrische gitaar. Steve Wynn is niet alleen de ex-frontman van The Dream Syndicate, één van de bands uit de jaren ’80 die mee de grondleggers van de Amerikaanse indierock scene waren. Hij is ook een briljante songwriter die al meer dan 300 van zijn nummers opgenomen en uitgevoerd zag worden door o.a. REM, The Black Crowes, Yo la Tengo.

In het voorjaar van 2022 tourt Steve Wynn solo door Europa. Hij zal tijdens deze tournee voornamelijk nummers spelen uit zijn CD-boxset 'Decade' (release in september) een verzameling van zijn solowerk tussen 1995 en 2005. De "Decade"-boxset zal Steve na de shows persoonlijk verkopen en signeren. 

"Ik weet zeker dat dit een tour wordt zoals ik nog nooit eerder heb gedaan", zegt Steve. “We hebben allemaal zoveel gemist en we beginnen allemaal net ons hoofd boven de grond te steken en leren opnieuw dingen te doen die we eerder als vanzelfsprekend beschouwden. Alleen al het face-to-face zien van oude en nieuwe vrienden zal een zware, louterende en uiteindelijk leuke en feestelijke ervaring zijn, daar ben ik zeker van. Onnodig te zeggen dat ik er klaar voor ben.”

 

Coronamaatregelen

Heb je een ticket voor een voorstelling in de Singer, dan kun je deze bijwonen op vertoon van jouw Covid Safe Ticket. Eens je de zaal betreedt, is het dragen van een mondmasker verplicht en vragen we je vriendelijk om in de mate van het mogelijke afstand te houden van de mensen die niet tot je bubbel behoren. Wanneer je iets drinkt, kan het mondmasker uiteraard even uit. ​​

Begin januari komt het Overlegcomité samen om de huidige maatregelen te evalueren. Mogelijks wijzigen de voorwaarden voor deze voorstelling nog.