Gabriel Rios Solo

try-out

dinsdag 21 november 2017

20:30

Gabriel Rios Solo - Try-out

Programma heeft al plaatsgevonden.

Locatie info

  • Staand publiek Type publiek
  • 19:30  Deuren open vanaf

Prijzen

  • € 18,00 Voorverkoopprijs
  • € 13,00  Voorverkoopprijs studenten *
Deel op facebook

 

CONCERT GABRIEL RIOS UITGESTELD NAAR 21/11

Helaas moeten we jullie meedelen dat de try-out van Gabriel Rios van vanavond niet zal doorgaan. Gabriel Rios is ziek en kan vanavond niet spelen.
Het concert wordt verplaatst naar dinsdag 21 november 2017. De gekochte tickets blijven geldig.

 

Solo try-out

Vier jaar geleden mochten we al eens live kennismaken met de Puerto Ricaanse charme van Gabriel Rios. Het werd een onvergetelijk concert en Rios liet een diepe indruk na. We zijn dan ook verheugd dat we Gabriel Rios dit najaar opnieuw mogen verwelkomen in Rijkevorsel!

In die vier jaar tijd heeft Rios niet stilgezeten. Hij verkaste een tijdje naar New York om zichzelf uit te puren als songwriter. Compleet gelouterd bracht de zanger in 2014 het wondermooie album ‘The Marauder’s Midnight’ uit, met het magistrale ‘Gold’. Geen voor de hand liggende single, maar het lied nestelde zich al snel in de harten van vele muziekliefhebbers. Niet alleen in België, maar ook elders. Zo stond ‘Gold’ maar liefst drie weken op nummer 1 in de Noorse hitlijsten. Na een periode van winterse stilte, en het aanhalen van familiebanden in Puerto Rico, is Rios terug (van nooit weggeweest).

Momenteel werkt hij aan een gloednieuw album. In De Singer mogen we ons aan een voorproefje van dit nieuwe materiaal verwachten, afgewisseld met oude classics. Een intiem en uitgepuurd concert van onze favoriete Puerto Ricaan. Dat kan niet misgaan!

(staand publiek)

Media