Kamal Kharmach

Try-out oudejaarsconference 'Mag ik even?'

donderdag 28 november 2019

20:30

Kamal Kharmach - Try-out oudejaarsconference 'Mag ik even?'

Programma heeft al plaatsgevonden.

Locatie info

  • Zittend publiek Type publiek
  • 19:30  Deuren open vanaf

Prijzen

  • € 13,00 Voorverkoopprijs
  • € 8,00  Voorverkoopprijs studenten *
  • 28/11/2019 18:00 Voorverkoop stopt op
  • € 15,00 Toegangsprijs
  • € 10,00  Toegangsprijs studenten *
Deel op facebook

Kamal Kharmach - try-out 'Mag ik even?'

Voorprogramma: Jan Linssen

Eind 2019 kijkt Kamal Kharmach in zijn allereerste oudejaarsconference terug op het jaar 2019 met zijn intussen bekende verlegen, maatschappijkritische maar vooral hilarische stijl.

Waarover het zal gaan, moet nog gebeuren, maar een jaar vol klimaatbetogers, ontslagnemende ministers, corrupte voetbalploegen en visa-dealende politici belooft in ieder geval een spetterend conferencedebuut.

Dat het precies stand-upcomedian Kamal is die zich als gloednieuwe oudejaarsconferencier opstelt, mag niemand verbazen. Dit rastalent reeg ook in zijn debuutvoorstelling 'De Schaamte Voorbij' de actuele (en hilarische) tegenstrijdigheden en moppen aaneen. Hij toerde twee jaar langs uitverkochte zalen, en voelt dat het nu tijd is voor nòg meer: nog actueler, nog relevanter en vooral nog grappiger!

Als je Kamal nog nooit live aan het werk zag, kan je hem zeker ook kennen van één van zijn vele passages bij o.a. De Slimste Mens, Het Collectief Geheugen, De Drie Wijzen, Everybody Happy en Q-Music. Amper een paar jaar geleden overtuigde hij jury en publiek tot in de finale van Humo's Comedy Cup om daarna te touren met een van de meest succesvolle debuutshows die comedy in Vlaanderen gekend heeft, en nu stormt hij met dezelfde overtuiging en drive af op de titel van conferencier. Dat belooft!

 

Comedy-abonnement najaar 2019

De voorstelling van Kamal Kharmach is opgenomen in het comedy-abonnement van het najaar van 2019. Het abonnement bestaat uit volgende voorstellingen:

Het comedy-abonnement is te koop vanaf 10 juni (20 uur) tot en met 31 augustus (20 uur). Als er na 31 augustus nog tickets over zijn dan worden deze verkocht aan 13 euro per voorstelling (studenten: 8 euro).
Alle voorstellingen starten om 20.30 uur.