William Boeva

Try-out 'Leveren jullie ook aan huis'

donderdag 12 december 2019

20:30

William Boeva - Try-out 'Leveren jullie ook aan huis'

Programma heeft al plaatsgevonden.

Locatie info

  • Zittend publiek Type publiek
  • 19:30  Deuren open vanaf

Prijzen

  • € 13,00 Voorverkoopprijs
  • € 8,00  Voorverkoopprijs studenten *
  • 12/12/2019 18:00 Voorverkoop stopt op
  • € 15,00 Toegangsprijs
  • € 10,00  Toegangsprijs studenten *
Deel op facebook

William Boeva - Try-out 'Leveren jullie ook aan huis?'

Aanvankelijk zou ook Jeron Dewulf deze avond een try-out geven, maar hij heeft de voorstelling moeten annuleren. In plaats daarvan brengt William Boeva een volledige try-out show van zijn nieuwe voorstelling 'Leveren jullie ook aan huis?'.

William Boeva is 30 geworden. En daar wringt dus het schoentje: 30 jaar. Nog niet oud, maar ook niet echt jong meer. Er wordt namelijk zoveel verwacht van iemand die 30 is. Heb je al een huis? Ga je trouwen?

Wat dan met al het leuks dat tot je 29ste wel nog gewoon mocht? Waarom mag je plots niet meer last-minute afspreken met vrienden en in het midden van de nacht take-away bestellen? Waarom is Nintendo-merchandise verzamelen opeens voor kinderen? En ja, ik weet ook wel dat die lege pizzadozen buitengezet moeten worden, maar ik heb er een fort mee gebouwd en dat is ook waardevol!

William voelt aan alles dat hij nu zijn leven echt in handen moet nemen, want het is nog niet te laat! Denkt hij. Het leven ligt aan z’n voeten, alles is nog mogelijk! Hoopt hij. Hij is er klaar voor, deze keer gaat hij alle kansen grijpen. En hij gaat iets echt doen, de handen uit de mouwen steken.

Hij heeft maar één vraag: “Leveren jullie ook aan huis?”

 

Comedy-abonnement najaar 2019

De voorstelling van William Boeva en Jeron Dewulf is opgenomen in het comedy-abonnement van het najaar van 2019. Het abonnement bestaat uit volgende voorstellingen:

Het comedy-abonnement is te koop vanaf 10 juni (20 uur) tot en met 31 augustus (20 uur). Als er na 31 augustus nog tickets over zijn dan worden deze verkocht aan 13 euro per voorstelling (studenten: 8 euro).
Alle voorstellingen starten om 20.30 uur.