The Sheila Divine

Try-out

Friday 9 September 2022

20:30

The Sheila Divine - Try-out

Program already took place.

Venue info

  • Standing audience Type of audience
  • 19:30  Doors open from

Prices

  • € 21,00 Presale price
  • € 17,00  Presale price students *
Share on facebook

The Sheila Divine - try-out

De try-out van The Sheila Divine in de Singer is uitverkocht. Geen ticket kunnen bemachtigen? Kijk dan even bij onze collega's van Het Depot in Leuven. Hier komt The Sheila Divine op zondag 11 september.

 

Net als vier jaar geleden openen we het seizoen van De Singer met de geweldige gitaarrockband The Sheila Divine. In aanloop naar hun concert in het Depot testen de Amerikanen hun set uit in de intieme setting van De Singer!

The Sheila Divine staat garant voor heerlijke, emotionele en melodieuze gitaarpop. De groep werd bij aantreden meteen door ons land omarmd. Nummers als 'Hum', 'Like A Criminal', 'Automatic Buffalo' en 'Sideways' werden als snel radiohits op Studio Brussel. De ruige en grungy feel van Magnapop, The Afghan Whigs en Buffalo Tom typeert ook het geluid van The Sheila Divine. De stem van Aaron Perrino bespeelt alle kanten van het emotionele spectrum met kracht en overgave, wat de melodieuze gitaarpop grandioos goed bijkleurt. Niet voor niets klopten de mannen van Arsenal aan bij Aaron Perrino om zijn stem te lenen voor enkele van hun nummers, denk maar aan het bloedmooie 'Northern Soul'.

Dit jaar vieren ze de vinyl re-release van hun veelgeprezen album Where Have My Countrymen Gone?. En wij vieren graag mee op vrijdag 9 september in de Singer!