Vincent Voeten

Vincent Voeten + Mohsin Abbas

Thursday 8 December 2022

20:30

Vincent Voeten - Vincent Voeten + Mohsin Abbas

No tickets available anymore

Venue info

  • Sitting audience Type of audience
  • 19:30  Doors open from

Prices

  • € 12,00 Presale price
  • € 10,00  Presale price students *
Share on facebook

Vincent Voeten

Vincent Voeten uit Beerse staat nog maar sinds 2016 op de planken, maar aan de talenten van deze Kempische politie-inspecteur valt niet te twijfelen. Met comedians Jimmy Carr en Anthony Jeselnik als grote voorbeelden ontwikkelde hij snel zijn eigen stijl: zwartgallige, snoeiharde jokes met een gortdroge vertelling.

In 2017 stond hij al eens op het podium in de Singer in het voorprogramma van Thomas Smith. Datzelfde jaar schopte hij het al tot in de finale van de Lunatic Comedy Award en in datzelfde jaar werd hij als winnaar gekroond van de Utrechtse Comedy Talent Award – de grootste stand-up wedstrijd van Nederland. Hij werd vervolgens opgepikt door Jens Dendoncker en tourde als Young One met Michael Van Peel en als support voor Alex Agnew.

Op 13 maart 2022 won hij de 13de editie van Humo's Comedy Cup. Daarover schreef De Standaard:

'Maar dat ruim een kwart van zijn materiaal landde op een punchline over een vrouw die dik of lelijk was, en die vermoord, mishandeld of verkracht werd, viel wel op.'

Naast stand-up comedy schreef Vincent ook mee aan programma's zoals De Slimste Mens ter Wereld, Geubels en de Belgen en Is er een dokter in de zaal?

Vincent Voeten, not for the faint of heart.

Voorprogramma: Mohsin Abbas

Mohsin Abbas is een naam die niet meteen bekend in de oren klinkt en dat komt omdat je hem nog nooit aan het werk hebt gezien. Eénmaal hij op het podium staat, zorgt hij ervoor dat je zijn naam nooit meer zal vergeten. Verwacht je aan grenzeloze humor in sneltempo!

Comedy-abonnement voorjaar 2022

De voorstelling van Bas Birker is opgenomen in het comedy-abonnement van het najaar van 2022. Het abonnement bestaat uit volgende voorstellingen:

Het comedy-abonnement is te koop vanaf maandag 6 juni 2022 om 20.00 uur tot en met  donderdag 1 september 2022 (12.00 uur). Als er dan nog tickets over zijn dan worden deze verkocht aan 12 euro per voorstelling (studenten: 10 euro).
Alle voorstellingen starten om 20.30 uur.