Spinvis

Spinvis solo - In werkelijkheid

Thursday 7 February 2019

20:30

Spinvis - Spinvis solo - In werkelijkheid

Program already took place.

Venue info

  • Sitting audience Type of audience
  • 19:30  Doors open from

Prices

  • € 18,00 Presale price
  • € 12,00  Presale price students *
Share on facebook

Op 22 februari is er ook een concert in Brasschaat. Hiervoor zijn nog tickets verkrijgbaar via https://webshopbrasschaat.recreatex.be/Tickets/OverviewSpinvis solo - In werkelijkheid

In werkelijkheid zit het anders.
In werkelijkheid zit alles altijd anders.

Speciaal voor het theater schrijft Spinvis een muzikaal verhaal over De Werkelijkheid. 

Samen met hem en theatermaker en multi-instrumentaliste Saartje Van Camp, met wie hij ook de succesvolle voorstelling Oogcontact Van De Eenzaamste Soort maakte, verdwalen we in het labyrint van Waarheid en Schijn. Achter ieder verhaal zit een ander verhaal. En ook dat verhaal vertelt niet alles. Alles… kunnen we dat ooit weten? Willen we dat wel weten? In werkelijkheid tasten we in het duister. In werkelijkheid willen we niet anders.

In Werkelijkheid is een visuele en muzikale vertelling met veel nieuwe en oudere liedjes van Spinvis. Vaak opnieuw gearrangeerd. Soms verstild. Soms keihard.

 

Spinvis

Spinvis is het bijzonder frisse project van de Nederlandse singer-songwriter Erik De Jong, voor wie het allemaal begon met 'Voor ik vergeet' en vooral met 'Bagagedrager'. Spinvis verbaasde de muziekwereld met zijn debuutalbum Spinvis (2002) en wist sindsdien zijn plekje in het muzieklandschap uit te bouwen tot een heerlijk authentieke en magische wereld.
Hij ontving in de loop der jaren diverse prijzen, waaronder de Popprijs, de Zilveren Harp, de Annie M.G. Schmidtprijs en de Johnny van Doornprijs.

Over zijn theaterconcert Trein/Vuur/Dageraad schreef De Volkskrant:
Staande ovatie…voor een avond die schitterde met de schoonheid van tedere wijsheid.’