Verbruggen, Sluijs & Lazarevitch

Still Three, Still Free

Tuesday 31 August 2021

21:00

This program was scheduled on Friday 2 July 2021, but has been rescheduled to date above.

Reason for rescheduling:

Omwille van de match van de Rode Duivels én de moeilijke bereikbaarheid van de Singer tijdens de stratenloop van Rijkevorsel verplaatsen we dit concert naar 31 augustus. We hopen op uw begrip.

Verbruggen, Sluijs & Lazarevitch - Still Three, Still Free

Program already took place.

Program sponsors: Vlaamse Overheid

Venue info

 • Sitting audience Type of audience
 • 19:30  Doors open from

Prices

 • € 15,00 Presale price
 • € 10,00  Presale price students *
Share on facebook

PARKEREN IS MOMENTEEL NIET MOGELIJK IN DE BAVELSTRAAT. ER IS RUIME PARKING AAN HET KERKPLEIN EN IN DE EEKHOFSTRAAT.

 

 

Meer info over de coronamaatregelen in de Singer vind je onderaan deze pagina.

 

Still Three, Still Free

Het trio van drummer Teun Verbruggen, saxofonist en fluitist Ben Sluijs en gitarist Serge Lazarevitch brengt melodieuze maar avontuurlijke jazz. Beluister hiervoor hun album 'Still Three, Still Free' uit 2015, waarop ze naast eigen composities ook stukken spelen van jazzgrootheden Thelonious Monk, Paul Motian en Ornette Coleman maar ook van de klassieke componist François Couperin. 

Beluister op Bandcamp

 

Coronamaatregelen in de Singer

Een concert in de Singer zal er door de coronamaatregelen iets anders uitzien dan gewoonlijk. Neem daarom onderstaande voorwaarden door voor je een ticket koopt. Bij aankoop van een ticket geef je aan deze voorwaarden te onderschrijven en je eraan te zullen houden bij je bezoek aan de Singer.

 • Door de coronamaatregelen zijn er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in de Singer. Jammer genoeg zullen er bij sommige concerten mensen uit de boot vallen bij het aankopen van de tickets. We hopen dan ook binnenkort terug meer bezoekers te mogen ontvangen, maar dit hangt uiteraard af van de maatregelen van de hogere overheden om de verspreiding van het coronavirus te beperken.
 • Bescherm jezelf en anderen door een mondmasker te dragen. Als je in de zaal op je stoel zit, mag je deze afnemen. Bij elke verplaatsing in de Singer zet je het mondmasker terug op. Hou je daarnaast ook steeds aan de geldende afstandsregels en hygiëne-afspraken.
 • Er is een circulatieplan in de Singer uitgewerkt met een aparte ingang (de normale ingang) en een aparte uitgang (de nooduitgang naast de toog). Er geldt een éénrichtingsverkeer. Volg daarom nauwgezet de signalisatie en pijlen op. 
 • Een drankje bestellen kan, maar enkel vanaf je zitplaats. De bar zal niet toegankelijk zijn voor het publiek. Er is voorlopig slechts een beperkte drankkaart beschikbaar.
 • Voel je je ziek of heb je de laatste week klachten gehad die aan een COVID-infectie doen denken? Blijf dan thuis. Dit geldt ook als je in quarantaine moet verblijven.
 • Ben je in de Singer geweest en test je niet veel later positief op COVID, laat het dan onmiddellijk weten aan de Singer. Zo kunnen we de contacttracing starten op basis van de aanwezigheidslijsten van de betreffende voorstelling.
 • Volg strikt de aanwijzingen van de medewerkers en vrijwilligers van de Singer op. We zijn er om het goede verloop van de activiteit te garanderen.

We doen er alles aan om de impact zo beperkt mogelijk te houden, maar alle beetjes helpen! Voor de meest recente info over het coronavirus kun je steeds terecht op www.info-coronavirus.be.

Ondanks alle maatregelen hopen we uiteraard dat jullie een geweldig fijne avond zullen beleven. Geniet ervan! 

 

Artists:

 • Teun Verbruggen - Drums
 • Serge Lazarevitch - Gitaar
 • Ben Sluijs - Altsax