The Sheila Divine

Try-out Crammerock

Friday 31 August 2018

20:30


Program already took place.

Venue info

  • Standing audience Type of audience
  • 19:30  Doors open from

Prices

  • € 21,00 Presale price
  • € 15,00  Presale price students *
Share on facebook

Try-out Crammerock

We openen het seizoen van De Singer 2018-2019 in stijl met de geweldige gitaarrockband The Sheila Divine. In aanloop naar hun concert op Crammerock testen de Amerikanen hun festivalset uit in de intieme setting van De Singer!

The Sheila Divine staat garant voor heerlijke, emotionele en melodieuze gitaarpop. De groep werd bij aantreden meteen door ons land omarmd. Nummers als 'Hum', 'Like A Criminal', 'Automatic Buffalo' en 'Sideways' werden als snel radiohits op Studio Brussel. De ruige en grungy feel van Magnapop, The Afghan Whigs en Buffalo Tom typeert ook het geluid van The Sheila Divine. De stem van Aaron Perrino bespeelt alle kanten van het emotionele spectrum met kracht en overgave, wat de melodieuze gitaarpop grandioos goed bijkleurt. Niet voor niets klopten de mannen van Arsenal aan bij Aaron Perrino om zijn stem te lenen voor enkele van hun nummers, denk maar aan het bloedmooie 'Northern Soul'.

Dit voorjaar speelde de band uit Boston reeds enkele uitverkochte cluboncerten in België (Het Depot, De Casino, ...). Dit najaar komen ze terug voor een optreden op Crammerock en dus ook voor een try-out concert in Rijkevorsel!

Media