Mayorga

Try-out Rock Werchter

Friday 30 June 2023

20:30


Program already took place.

Venue info

  • Standing audience Type of audience
  • 19:30  Doors open from

Prices

  • € 10,00 Presale price
  • 30/06/2023 18:00 Presale ends at
  • € 12,00 Entrance price
Share on facebook

Mayorga

Try-out Rock Werchter

Het aanvangsuur is 21.00 uur ipv 20.30 uur, omwille van de jaarlijkse stratenloop in Rijkevorsel. De Bavelstraat is in principe terug bereikbaar vanaf 20.00 uur.

Mayorga, de band rond gitariste Helena Mayorga Paredes, is één van de drie winnaars van De Nieuwe Lichting 2023 van Studio Brussel. Met de aanstekelijke singles ‘Girlcrush’, 'All I Wanna Do' en ‘Weekend Lover’ weten ze meteen de harten van vele muziekliefhebbers te veroveren!

Helena is half Chileens, half Kempisch. Na jarenlang podiumervaring op te doen bij bands zoals Pavlove, Aarde aan Daan en Noémie Wolfs, blinkt ze nu op het podium als frontvrouw met haar band, bestaande uit Charline D’Hoore, Trui Amerlinck en Sam Enthoven. De band brengt een melancholische mix van lo-fi indie pop en r(a)uwe gitaarsongs in de stijl van Phoebe Bridgers en Courtney Barnett. 

Het gaat pijlsnel voor Mayorga: op zaterdag 1 juli staat de band op Rock Werchter. Opwarmen doen ze een dag eerder in de Singer... Nu al een geweldige afsluiter van het Singer-seizoen!

Media