RHEA

Clubshow

Saturday 30 March 2024

20:30

RHEA - Clubshow

Program already took place.

Venue info

  • Standing audience Type of audience
  • 19:30  Doors open from

Prices

  • € 15,00 Presale price
Share on facebook

RHEA + LIGHTSPEED

Programma
19.30 uur: deuren open
20.30 uur: Lightspeed
21.30 uur: RHEA

RHEA

RHEA brengt in 2024 hun langverwachte nieuwe album uit. Met deze tweede worp schudt de band definitief het label van 'pure powerrockband 'van zich af. Hoewel RHEA nog steeds rockmuziek speelt, heeft ze nieuwe invloeden omarmd. In het nieuwe album duiken elementen op van funk en disco en er is zelfs plaats voor een ballad. Dankzij het gebruik van nieuw instrumentarium zoals viool, piano, Hammond-orgel en mellotron, groovy baslicks en wah-wah-pedalen klinkt RHEA groovyer dan ooit.

Eerste single 'Creeping Through My Head' laat zich het beste omschrijven als RHEA meets Kravitz.

Sinds hun doorbraak zes jaar geleden is de band in een ware rollercoaster terechtgekomen, met zowel hoogte- als dieptepunten. Maar nu is RHEA weer op het goede spoor: vastberadener en veelzijdiger dan ooit. En reken maar dat de band dit zal bewijzen op 30 maart in de Singer!

LIGHTSPEED

Met een grote voorliefde voor atmosferisch gitaargeweld en treffend lyricisme brengt dit viertal een onstuimige dosis indierock. Verwacht je aan een melodieuze escapade van aanstekelijke refreinen, bombastische indie gitaren en een live-energie die tot op het bot gaat. Niet voor niets is LIGHTSPEED de Belofte van de maand maart van Radio Willy.

 

Wij bevelen u ook graag deze concerten aan: