Meskerem Mees

Winnaar Humo's Rock Rally 2020

Saturday 3 July 2021

20:00


Program already took place.

Venue info

 • Sitting audience Type of audience
 • 19:30  Doors open from

Prices

 • € 30,00 Presale price
 • € 30,00  Presale price students *
Share on facebook

Tickets beschikbaar per bubbel van 2 personen. Tickets kosten 15 euro per persoon: dus 30 euro per bubbel. Er zijn slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar.

Meer info over de coronamaatregelen in de Singer vind je onderaan deze pagina.

Meskerem Mees

Meskerem Mees, een grande dame van eenentwintig uit Merendree, neemt je bij je nekvel en laat je niet meer los. Met een stemgeluid zo puur als bronwater en haar akoestische gitaar tovert ze haar gelaagde en zorgvuldig opgebouwde songs om tot zoete earcandy. Haar melodieën blijven hangen en de refreinen zetten zich als weerhaken in je vast.

Met haar debuutsingle ‘Joe’ verovert Meskerem medio 2020 de ether en àlle harten. ‘Joe’ stoomt direct door tot de eerste plaats in De Afrekening van Studio Brussel. Ook toonaangevende buitenlandse media als Consequence of Sound (USA) en FIP Radio (Fr) vallen als een blok voor de jonge Oost-Vlaamse.

Een mooie reeks zomerconcerten volgt en in het najaar breekt ze definitief door tot het grote publiek met haar vaak onherkenbare maar geniale covers in het vrijdagse ochtendblok van Michèle Cuvelier op Studio Brussel.

Dit najaar brengt ze haar eerste album uit en tourt ze langs de mooiste zalen van België. Maar deze zomer trapt ze af in de Singer. A star is born.

 

Coronamaatregelen in de Singer

Een concert in de Singer zal er door de coronamaatregelen iets anders uitzien dan gewoonlijk. Neem daarom onderstaande voorwaarden door voor je een ticket koopt. Bij aankoop van een ticket geef je aan deze voorwaarden te onderschrijven en je eraan te zullen houden bij je bezoek aan de Singer.

 • We vragen je om te reserveren ‘per bubbel’. Dit zijn ook de personen waarmee je samen zit in de zaal. 
 • Door de coronamaatregelen zijn er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in de Singer. Jammer genoeg zullen er bij sommige concerten mensen uit de boot vallen bij het aankopen van de tickets. We hopen dan ook binnenkort terug meer bezoekers te mogen ontvangen, maar dit hangt uiteraard af van de maatregelen van de hogere overheden om de verspreiding van het coronavirus te beperken.
 • Bescherm jezelf en anderen door een mondmasker te dragen. Als je in de zaal op je stoel zit, mag je deze afnemen. Bij elke verplaatsing in de Singer zet je het mondmasker terug op. Hou je daarnaast ook steeds aan de geldende afstandsregels en hygiëne-afspraken.
 • Er is een circulatieplan in de Singer uitgewerkt met een aparte ingang (de normale ingang) en een aparte uitgang (de nooduitgang naast de toog). Er geldt een éénrichtingsverkeer. Volg daarom nauwgezet de signalisatie en pijlen op. 
 • Een drankje bestellen kan, maar enkel vanaf je zitplaats. De bar zal niet toegankelijk zijn voor het publiek. Er is voorlopig slechts een beperkte drankkaart beschikbaar.
 • Voel je je ziek of heb je de laatste week klachten gehad die aan een COVID-infectie doen denken? Blijf dan thuis. Dit geldt ook als je in quarantaine moet verblijven.
 • Ben je in de Singer geweest en test je niet veel later positief op COVID, laat het dan onmiddellijk weten aan de Singer. Zo kunnen we de contacttracing starten op basis van de aanwezigheidslijsten van de betreffende voorstelling.
 • Volg strikt de aanwijzingen van de medewerkers en vrijwilligers van de Singer op. We zijn er om het goede verloop van de activiteit te garanderen

We doen er alles aan om de impact zo beperkt mogelijk te houden, maar alle beetjes helpen! Voor de meest recente info over het coronavirus kun je steeds terecht op www.info-coronavirus.be.

Ondanks alle maatregelen hopen we uiteraard dat jullie een geweldig fijne avond zullen beleven. Geniet ervan!