Bas Birker

Try-out 'In blijde verachting'

Thursday 29 September 2022

20:30

Bas Birker - Try-out 'In blijde verachting'

Program already took place.

Venue info

  • Sitting audience Type of audience
  • 19:30  Doors open from

Prices

  • € 12,00 Presale price
  • € 10,00  Presale price students *
Share on facebook

Bas Birker - Try-out 'In blijde verachting'

Voorprogramma: Maarten D’Haene

Bas Birker is best sympathiek. Voor een Hollander. Maar schijn bedriegt. Diep vanbinnen zit een dik drammerig Duitsertje met een voorliefde voor orde, stiptheid en bovenal zichzelf. Noem het arrogant, noem het egocentrisch, maar zelfkennis is het begin van alle wijsheid.

‘In blijde verachting’ is een reisverslag van de zoektocht naar Bassies diepste binnenste, te beginnen bij de ruggengraat. Een roadtrip langs ziekenhuizen, doodsangsten en onhebbelijkheden, om uiteindelijk de schoonheid te vinden in een grote berg lelijkheid. Een beetje zoals België, maar dan minder verdeeld.

Birker twijfelt, worstelt en beslist. Zo kan hij in de tweede helft van zijn leven, met opgeheven hoofd en redelijke rechte rug, in ieder geval zichzelf onder ogen komen. Maar niet voordat hij jou eens recht heeft aangekeken. Want misschien is met Bas een hele hoop mis, met de rest van jullie is het sowieso veel erger gesteld.

Comedy-abonnement voorjaar 2022

De voorstelling van Bas Birker is opgenomen in het comedy-abonnement van het najaar van 2022. Het abonnement bestaat uit volgende voorstellingen:

Het comedy-abonnement is te koop vanaf maandag 6 juni 2022 om 20.00 uur tot en met  donderdag 1 september 2022 (12.00 uur). Als er dan nog tickets over zijn dan worden deze verkocht aan 12 euro per voorstelling (studenten: 10 euro).
Alle voorstellingen starten om 20.30 uur.