Steven Mahieu

Try-out 'Stabiel'

Thursday 28 September 2023

20:30

Steven Mahieu - Try-out 'Stabiel'

Program already took place.

Venue info

  • Sitting audience Type of audience
  • 19:30  Doors open from

Prices

  • € 14,00 Presale price
  • € 12,00  Presale price students *
  • 28/09/2023 18:00 Presale ends at
  • € 16,00 Entrance price
  • € 14,00  Entrance price students *
Share on facebook

Steven Mahieu - Try-out 'Stabiel'

Voorprogramma: Karim Shatla

‘STABIEL’ is de vijfde zaalshow van Steven Mahieu en de derde die hij op het podium van de Singer brengt. Opgelet: Steven Mahieu kan permanente schade aan uw lachspieren veroorzaken!

Op dertien jaar tijd is Steven Mahieu uitgegroeid tot een vaste waarde: volle zalen, lovende recensies en steeds maar groeiend publiek. Met zijn debuutshow ‘MAHIEUSTUEUS’ won Steven Mahieu meteen de jury- én publieksprijs op Humorologie. Daarna volgden ‘Maniak’, ‘Zonder Filter’ en ‘Full Contact Tour’. Die werden altijd met vier sterren onthaald in de pers. Steven acteert ook hoe langer hoe meer. Als acteur is hij vooral bekend als buurman Arne in de humorreeks 'Chantal'. Daarnaast kon je hem ook al zien in 'Nonkels', 'Doe Zo Voort' en 'Onder Vuur'.

 

Pers over Steven z’n vorige shows

Intussen bereikt hij met zijn comedy steeds meer mensen. Voor een comedian die nooit op tv komt, is dat opmerkelijk.” (De Standaard - over Full Contact Tour - ★★★★)

Full Contact Tour is een bijzonder hilarische en tegelijk keiharde confrontatie met ouder worden en de dood.” (De Morgen - over Full Contact Tour)

Het theatrale laat hij achterwege, hij glipt op het podium, ratelt door zijn microfoon en bedwelmt zijn publiek. Met succes, met gelach en met applaus.” (De Redactie - over Zonder Filter - ★★★★).

------------------------------------------------

Voorprogramma Karim Shatla

Vorig jaar dook Karim Shatla als uit het niets op en zwierf al heel wat podia af. Deze comedian met onverdoezelbaar West-Vlaams accent neemt je vanaf het eerste woord mee in zijn absurde manier van denken. Pijnlijk herkenbaar, niet bang om zijn set te doorspekken met zelfspot, maar met een ongeëvenaard enthousiasme neemt hij het publiek onder de arm.