Andy Fairweather Low & The Lowriders

sideman van Eric Clapton, Roger Waters, ...

Thursday 23 June 2022

20:30

This program was scheduled on Thursday 2 December 2021, but has been rescheduled to date above.

Reason for rescheduling:

Beste bezoeker,

Dit concert wordt verplaatst naar 23 juni 2022. U kan ervoor kiezen om uw tickets te behouden, te laten terugbetalen of het bedrag aan de Singer te schenken.


het Singerteam


There are only 11 tickets left!

Venue info

  • Standing audience Type of audience
  • 19:30  Doors open from

Prices

  • € 23,00 Presale price
  • € 14,00  Presale price students *
  • 23/06/2022 16:00 Presale ends at
  • € 25,00 Entrance price
  • € 16,00  Entrance price students *
Share on facebook

Andy Fairweather Low & The Lowriders

Andy Fairweather Low verwierf in de jaren '60 bekendheid met Amen Corner. Zijn stem kenmerkt klassiekers als '(If Paradise is) Half As Nice', 'Bend Me Shape Me' en 'Hello Suzy'. 

Inmiddels heeft de sympathieke zanger/gitarist een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd. Zo werkte hij samen met vele muzikale grootheden, waaronder Eric Clapton, George Harrison, Jimi Hendrix, David Crosby, Roger Waters, Dave Gilmour, The Who en tientallen andere artiesten.

Voor deze show komt hij met een zevenkoppige band naar de Singer. Met zijn eigen All Star Ensemble treedt hij meer op de voorgrond en vertelt hij tevens smakelijke anekdotes over zijn leven als muzikant.

Andy Fairweather Low is een veelgevraagd sessiemuzikant, maar voor de live optredens met zijn ‘Low Riders’ probeert hij altijd ruimte in zijn agenda vrij te maken. Naast Fairweather Low bestaat deze band uit bassist Dave Bronze, drummer Paul Beavis en Nick Pentelow op saxofoon en klarinet. In 2013 opende de band voor Eric Clapton tijdens zijn Europese tournee. In 2015 werden zij wederom door Eric Clapton gevraagd om te openen voor zijn 70th Birthday tour, waarbij zij maar liefst zeven keer in The Royal Albert Hall stonden. Een opmerkelijke band met een intrigerende frontman. Kortom, een must see voor liefhebbers van blues en soul!