Guga Baul & Jonas Van Thielen

Try-out 'Badje vol met stroop'

Thursday 22 December 2022

20:30

This program is fully cancelled.

Reason for cancellation:

Het optreden van Guga Baul en Jonas Van Thielen op 22 december in de Singer is geannuleerd.

Tijdens het maakproces is gebleken dat er veel meer decor en techniek bij de show komt kijken. Door de omvangrijke productie is De Singer jammer genoeg niet langer geschikt als locatie.

 

Guga Baul & Jonas Van Thielen - Try-out 'Badje vol met stroop'

Program already took place.

Venue info

  • Sitting audience Type of audience
  • 19:30  Doors open from

Prices

  • € 14,00 Presale price
  • € 11,00  Presale price students *
Share on facebook

Guga Baul & Jonas Van Thielen

Het optreden van Guga Baul en Jonas Van Thielen op 22 december in de Singer is geannuleerd. Tijdens het maakproces is gebleken dat er veel meer decor en techniek bij de show komt kijken. Door de omvangrijke productie is De Singer jammer genoeg niet langer geschikt als locatie.

Tickethouders hebben op donderdag 24 november 2022 een e-mail ontvangen met daarin een link om een terugbetaling aan te vragen. 

​​​​​​​

TRY-OUT 'BADJE VOL MET STROOP'

Guga Baul en Jonas Van Thielen, allebei kinderen van het magische jaar 1986, nemen je mee op een heerlijke trip naar de beste Vlaamse fictie van de jaren '80 en '90. Spilfiguur van hun verhaal is de Vlaamse oppergod van de comedy, onsterfelijk als Hector en Koko Flanel: Urbanus. De reis brengt hen verder naar Postbus X, Kulderzipken, FC De Kampioenen, De Droomfabriek, ... alles wat die twee decennia kleur heeft gegeven moet worden doorgegeven aan het nageslacht, mijn gedacht!

Guga en Jonas hebben al zo vaak naar die series en films gekeken dat ze verbanden zijn beginnen zien en verborgen verhalen hebben ontdekt over de acteurs. Zelfs als je nog nooit van een reeks gehoord hebt, of zelfs nog niet geboren was toen ze werden uitgezonden, word je meegesleept in hun aanstekelijk enthousiasme en fijne humor.

“Badje vol met stroop”, een wonderlijk verhaal over Vlaamse fictie klassiekers, voor 8 tot 88 jaar.

 

Over de makers

Guga Baul is acteur, zanger en stemmenimitator. Studio Guga is zijn band waarin hij nummers schrijft en brengt alsof ze door iemand anders gemaakt zijn (Raymond Van het Groenewoud, Bart Peeters, Tourist LeMC,...)

Jonas Van Thielen is acteur, reporter en theatermaker. Met zijn solo vertelling ‘De Leeuw van Vlaanderen’ bracht hij een humoristisch eerbetoon aan de film van Hugo Claus uit 1985. Zijn vorige theaterproject PSP aka ‘Peter Sellers Project’ aka ‘PlayStation Portable’ was een vermakelijke race doorheen de filmgeschiedenis rond Peter Sellers.

 

Geen ticket kunnen bemachtigen voor deze try-out? De voorstelling vindt ook plaats in GC Kadans in Wuustwezel op zaterdag 10 december. Eind oktober waren er nog enkele tientallen plaatsen beschikbaar. Tickets bestellen kan via deze link.