Robin Verheyen & Dré Pallemaerts

duo

Sunday 20 June 2021

20:00

Robin Verheyen & Dré Pallemaerts - Duo

Program already took place.

Program sponsors: Vlaamse Overheid

Venue info

 • Sitting audience Type of audience
 • 19:30  Doors open from

Prices

 • € 20,00 Presale price
 • € 15,00  Presale price students *
Share on facebook

Er is slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar.
Meer info over de coronamaatregelen in de Singer vind je onderaan deze pagina.

 

Robin Verheyen & Dré Pallemaerts

De samenwerking van saxofonist Robin Verheyen en drummer Dré Pallemaerts startte in 2006 toen Robin Artist in Residence was in de Warande in Turnhout. Robin richtte toen zijn International Quartet op met naast Dré ook bassist Nic Thys en de Amerikaanse pianist Bill Carrothers. Met dit kwartet bracht hij de albums Painting Space en Starbound uit, en speelde hij onder meer op Jazz Middelheim en het Paris Jazz Festival.

Sindsdien grijpen beide muzikanten elke kans om terug samen te spelen. Op 20 juni komen Robin en Dré naar de Singer voor een exclusief duoconcert!

 

Coronamaatregelen in de Singer

Een concert in de Singer zal er door de coronamaatregelen iets anders uitzien dan gewoonlijk. Neem daarom onderstaande voorwaarden door voor je een ticket koopt. Bij aankoop van een ticket geef je aan deze voorwaarden te onderschrijven en je eraan te zullen houden bij je bezoek aan de Singer.

 • Door de coronamaatregelen zijn er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in de Singer. Jammer genoeg zullen er bij sommige concerten mensen uit de boot vallen bij het aankopen van de tickets. We hopen dan ook binnenkort terug meer bezoekers te mogen ontvangen, maar dit hangt uiteraard af van de maatregelen van de hogere overheden om de verspreiding van het coronavirus te beperken.
 • Bescherm jezelf en anderen door een mondmasker te dragen. Als je in de zaal op je stoel zit, mag je deze afnemen. Bij elke verplaatsing in de Singer zet je het mondmasker terug op. Hou je daarnaast ook steeds aan de geldende afstandsregels en hygiëne-afspraken.
 • Er is een circulatieplan in de Singer uitgewerkt met een aparte ingang (de normale ingang) en een aparte uitgang (de nooduitgang naast de toog). Er geldt een éénrichtingsverkeer. Volg daarom nauwgezet de signalisatie en pijlen op. 
 • Een drankje bestellen kan, maar enkel vanaf je zitplaats. De bar zal niet toegankelijk zijn voor het publiek. Er is voorlopig slechts een beperkte drankkaart beschikbaar.
 • Voel je je ziek of heb je de laatste week klachten gehad die aan een COVID-infectie doen denken? Blijf dan thuis. Dit geldt ook als je in quarantaine moet verblijven.
 • Ben je in de Singer geweest en test je niet veel later positief op COVID, laat het dan onmiddellijk weten aan de Singer. Zo kunnen we de contacttracing starten op basis van de aanwezigheidslijsten van de betreffende voorstelling.
 • Volg strikt de aanwijzingen van de medewerkers en vrijwilligers van de Singer op. We zijn er om het goede verloop van de activiteit te garanderen

We doen er alles aan om de impact zo beperkt mogelijk te houden, maar alle beetjes helpen! Voor de meest recente info over het coronavirus kun je steeds terecht op www.info-coronavirus.be.

Ondanks alle maatregelen hopen we uiteraard dat jullie een geweldig fijne avond zullen beleven. Geniet ervan! 

 

Artists:

 • Robin Verheyen - Tenor- en sopraansax
 • Dré Pallemaerts - Drums