Florejan

Dit concert wordt verplaatst naar 2021

Friday 18 September 2020

20:30

This program is fully cancelled.

Reason for cancellation:

Beste bezoekers,

Net als jullie missen wij de livemuziek en de stand-up comedy in de Singer. Maar de veiligheid van bezoekers, artiesten en vrijwilligers staat voorop. Daarom organiseren we voorlopig even geen voorstellingen meer. We hopen iedereen terug te mogen verwelkomen van zodra dit mogelijk is. Wij gaan alvast op zoek naar nieuwe data voor de geannuleerde concerten.

Tickethouders van geannuleerde voorstellingen ontvangen een mail met twee keuzes: het bedrag van de tickets laten terugstorten OF het bedrag schenken aan de Singer.

Hopelijk tot snel!
 

Het Singerteam

Florejan - Dit concert wordt verplaatst naar 2021

Program already took place.

Venue info

  • Sitting audience Type of audience
  • 19:30  Doors open from

Prices

  • € 10,00 Presale price
  • € 6,00  Presale price students *
  • 18/09/2020 16:00 Presale ends at
  • € 12,00 Entrance price
  • € 8,00  Entrance price students *
Share on facebook

Het concert van Florejan wordt verplaatst naar 2021.

Tickethouders ontvangen een e-mail waarin ze kunnen laten weten of ze een terugbetaling van hun tickets wensen of de Singer willen steunen door het bedrag te laten vallen. Een terugbetaling kan enkel door op de link in deze e-mail te klikken.

 

Florejan - Piano Piano

Hoogstratenaar Florejan Verschueren was van jongs af aan gebeten door de muziekmicrobe en reist reeds jaren stad en land af. Zo is hij de vaste pianist bij ontelbare artiesten en projecten: van Jackobond, Jelle Cleymans en Jonas Van Geel over Olla Vogala en Eleonor tot Els De Schepper, Helmut Lotti, Hubert Damen, … Daarnaast is hij af en toe op televisie te zien, onder meer bij Sing That Song, Steracteur Sterartiest en Eurosong. Florejan voelt zich kortom thuis in vele muzikale wateren.

Thuis gekomen van al deze hectiek, vindt hij rust in zijn muziekkamer, waar de grote vleugelpiano – een geschenk van zijn grootouders aan zijn vader – centraal staat. Hier dompelt hij zich onder in zijn eigen muzikale mijmeringen en zoekt hij steevast de essentie op, een niet aflatende zoektocht naar de puurheid van de melodie. Ze zijn ogenschijnlijk eenvoudig, die melodieën, maar verbergen een diepe rijkdom. Elke song is als een reis en vertelt een meerlagig verhaal. Complex in de eenvoud, met een helder idee aan de basis.