GEANNULEERD - Florejan Verschueren & Seraphine Stragier

organisatie Davidsfonds Rijkevorsel

Saturday 16 December 2023

19:30

GEANNULEERD - Florejan Verschueren & Seraphine Stragier - Organisatie Davidsfonds Rijkevorsel

Program already took place.

Venue info

  • Sitting audience Type of audience
  • 18:30  Doors open from

Prices

  • € 15,00 Presale price
  • € 15,00  Presale price students *
Share on facebook

Het optreden van Florejan & Seraphine is geannuleerd omwille van onvoorziene omstandigheden.

 

Florejan & Seraphine

​​​Organisatie Davidsfonds Rijkevorsel

Op zaterdag 16 december brengen wij in de Singer een stukje klassieke muziek in een modern kleedje. Florejan Verschueren op de vleugelpiano samen met Seraphine Stragier op cello nemen ons in het halfduister mee in hun muzikale mijmeringen. De focus ligt hierbij minder op het visuele aspect maar hun muziek zal ons doen ontspannen, wegdromen, genieten en de dagelijkse prikkels doen vergeten.

Florejan Verschueren:

Na een brede opleiding in diverse conservatoria kwam hij terecht in de theaterwereld. Hij is een veelgevraagd pianist bij meerdere artiesten als Helmut Lotti, Els De Schepper, Jelle Cleymans, Jonas Van Geel, Hubert Damen en hij was ook te zien in TV-programma's als Sing That Song, Eurosong en als orkestleider van Steracteur Sterartiest; De laatste jaren is Florejan meer en meer bezig als componist.

Seraphine Stragier:

Seraphine is een muzikale duizendpoot, klassiek geschoold, folky inborst en als pop-celliste op zoek naar hedendaagse klanken. Ze leerde viool, cello, piano en later ook Keltische harp. Mensen blij maken door een liedje voor hen te spelen dat vond ze als kind al zo fijn. Met haar bewerkingen van haar favoriete melodieën wil je wegdromen en verstillen.

Seraphine Stragier studeerde in 2009 met grote onderscheiding af voor cello aan het Koninklijk conservatorium te Brussel. Ze volgde nadien een specialisatie in Hedendaagse Muziek. Ze behaalde voor cello de prijs “Henri van Cutsem” en “Graaf van Kerckhoven”.

Deze twee talentvolle muzikanten samen in de Singer dat is een belevenis die je niet mag missen.

 

Meer info: davidrijk.1927@hotmail.com