Heather Nova

The Pearl Acoustic Tour

Sunday 16 October 2022

20:30

This program was scheduled on Monday 11 October 2021, but has been rescheduled to date above.

Reason for rescheduling:

Beste bezoeker,

Dit concert wordt verplaatst naar 16 oktober 2022. U kan ervoor kiezen om uw tickets te behouden, te laten terugbetalen of het bedrag aan de Singer te schenken.


het Singerteam

Heather Nova - The Pearl Acoustic Tour

No tickets available anymore

Venue info

  • Sitting audience Type of audience
  • 19:30  Doors open from

Prices

  • € 27,00 Presale price
  • € 27,00  Presale price students *
Share on facebook

Het concert van Heather Nova op 11 oktober 2021 in de Singer is verplaatst naar 16 oktober 2022. Tickets blijven geldig. Tickethouders ontvangen binnenkort meer info via e-mail.

Heather Nova

The Pearl Acoustic Tour

-Heather Nova brengt al sinds begin jaren '90 akoestische pop/rock-parels uit en is nog altijd even productief. De singer-songwriter van Bermudaanse afkomst brak in 1994 door met haar album 'Oyster', met daarop de klassieker ‘Walk This World'. Later scoort ze ook nog met singles als 'London Rain (Nothing Heals Me Like You Do)' en 'Someone New', een samenwerking met Eskobar.

Tijdens The Pearl Acoustic Tour in 2021 zet ze haar meest recente werk en tiende studioalbum ‘Pearl’ (2019) in de schijnwerpers met een reeks akoestische concerten. Die titel is niet voor niets gekozen, of zoals Heather Nova zelf zegt: "A pearl is hopefully what forms inside an Oyster after all the years". Heather Nova had altijd de wens om een soort zusteralbum van ‘Oyster’ te maken en dat is Pearl geworden.