Bizkit Park

Try-out - Tribute to a Singer #3

Friday 16 February 2024

20:30

Bizkit Park - Try-out - Tribute to a Singer #3

Program already took place.

Venue info

  • Standing audience Type of audience
  • 19:30  Doors open from

Prices

  • € 18,00 Presale price
Share on facebook

Bizkit Park - Try-out

Tribute to a Singer #3

In de reeks 'Tribute to a Singer' brengen straffe muzikanten een hommage aan hun favoriete artiest of band. Op 16 februari is het de beurt aan Bizkit Park!

Bizkit Park brengt op spectaculaire wijze hulde aan één van de meest illustere subgenres uit de alternatieve muziek: NU-METAL.

Alle classics uit dit weergaloze tijdperk passeren de revue in een wervelende en naadloze set. Limp Bizkit, Korn, System of a Down, Linkin Park, Slipknot, Papa Roach, Deftones, Disturbed, .. Ze moeten er allemaal aan geloven.

Nu-Metal heeft voor de soundtrack van een hele generatie gezorgd. Welke millennial is nu niet vertrouwd met de middelvinger van Fred Durst, de schreeuw van Chester Bennington of de gemaskerde tronie van Corey Taylor? Daarnaast zorgde het voor het laatste bolwerk van de zware gitaar in de mainstream. Elke dag snoeiharde riffs en beukende drums op radio en tv. Vandaag is dit praktisch ondenkbaar geworden.

Hoog tijd dus voor een passend eerbetoon! Bizkit Park neemt de taak met duizelingwekkend enthousiasme ter harte. 'Keep on rollin' baby, you know what time it is.

Het concert van Bizkit Park in de grote zaal van de Ancienne Belgique is al lang uitverkocht. Nu de Singer nog... Afspraak op vrijdag 16 februari!

 

Wij bevelen u ook graag deze concerten aan: