De Rodeo's

Drie vrienden, drie comedy acts.

Thursday 14 March 2019

20:30

De Rodeo's - Drie vrienden, drie comedy acts.

Program already took place.

Venue info

  • Sitting audience Type of audience
  • 19:30  Doors open from

Prices

  • € 13,00 Presale price
  • € 8,00  Presale price students *
  • 14/03/2019 18:00 Presale ends at
  • € 15,00 Entrance price
  • € 10,00  Entrance price students *
Share on facebook

De Rodeo's

Komen een kroeg binnen: een Brit, een Belg en een Hollander... het zou het begin van een mop kunnen zijn. Drie comedyvrienden zitten na een voorstelling aan een toog en na wat Belgische bieren smeden ze het plan om samen op tour te gaan als De Rodeo’s

De Rodeo's, dat zijn Nigel Williams, Johnny Trash en Wouter Monden. Drie authentieke comedians die met elk hun eigen stijl het comedy-minnend publiek een onvergetelijke en onvervalste line-up presenteren.

Nigel Williams bestookt het publiek met zijn up-tempo stand-upcomedy in de zuiverste Angelsaksische traditie: maatschappijkritisch, onvoorspelbaar, eerlijk, verontwaardigd, confronterend. Hij laat veel ruimte voor pittige interacties met het publiek en deelt - steeds met een vette knipoog - meerdere uppercuts uit op momenten dat je het het minst verwacht.

Johnny Trash is een man van vele talenten. Hij is niet alleen comedian, hij is ook singer-songwriter, rockster en rockabillyzanger en -drummer in verscheidene bands. TV-kijkend Vlaanderen kent hem van Belgium’s Got Talent, waar hij een onvergetelijke beurt maakte met z’n komische nummers. Gewapend met zijn gitaar en een humoristische kijk op het leven, ontleedt hij met gortdroge humor zijn eigen leven en gewoontes. Zijn liedjes zijn herkenbaar, grappig en ronduit hilarisch. .

Wouter Monden is een sympathieke Hollander. Door zijn energieke verschijning pakt hij elk publiek in. Zijn comedy is toegankelijk maar Wouter kan ook scherp uit de hoek komen als het gaat om dingen die hij écht belangrijk vindt. Wouter won de Culture Comedy Award (de jury riep hem uit tot het grootste stand-upcomedytalent van 2010), hij gooide in 2013 hoge ogen bij het Leids Cabaret Festival (De jury noemt hem een begenadigd verteller die met gemak op het podium staat), in 2015 stond hij in de halve finale van Camaretten.

Drie vrienden, drie comedy acts.
Ambiance verzekerd!

 

Comedy-abonnement voorjaar 2019

De voorstelling van De Rodeo's is opgenomen in het comedy-abonnement van het voorjaar van 2019. Het abonnement bestaat uit volgende voorstellingen:

Het comedy-abonnement is te koop vanaf 2 december (20 uur) tot en met 2 januari 2018 (20 uur). Als er na 2 januari nog tickets over zijn dan worden deze verkocht aan 13 euro per voorstelling (studenten: 8 euro).
Alle voorstellingen starten om 20.30 uur.

 

Media