The Magic Numbers

Outsiders

Saturday 13 April 2019

20:30


Program already took place.

Venue info

  • Standing audience Type of audience
  • 19:30  Doors open from

Prices

  • € 20,00 Presale price
  • € 12,00  Presale price students *
  • 13/04/2019 18:00 Presale ends at
  • € 22,00 Entrance price
  • € 14,00  Entrance price students *
Share on facebook

The Magic Numbers

De Britse band The Magic Numbers maakt al zo’n 15 jaar opgewekte, veerkrachtige retropop, denk maar aan energieke radiohits zoals ‘Forever Lost’, ‘Love Me Like You’ en 'Take A Chance'. Na hun doorbraak in 2005 volgen al snelle volle concertzalen. Ze bemachtigen een stek op Pinkpop, Glastonbury en staan zelfs twee opeenvolgende jaren op het podium van Rock Werchter. Telkens opnieuw slaagt de groep erin een grote glimlach achter te laten op de gezichten van de bezoekers.

Op het succesrecept - pretentieloze liefdesliedjes met knappe samenzang en catchy melodieën - zit nog geen sleet, zoveel is duidelijk na de release van hun vijfde album ‘Outsiders’ in 2018. Mocht je denken dat Outsiders een klaagzang is over hoe het is om nergens bij te horen, dan heb je het mis. The Magic Numbers omarmt het zijn van een buitenbeentje en dat is bewonderingswaardig. Niet in de laatste plaats omdat het schitterende muziek oplevert.

In hun liedjes hoorde je zowel de meerstemmige harmonieën van The Mamas and the Papas en The Beach Boys als de onweerstaanbare hooks van Fleetwood Mac ten tijde van 'Rumours'. Op het podium manifesteert de groep zich dan weer als de sympathiekste band van het westelijke halfrond. Ze stralen niet alleen een ontwapenende 'joie de vivre' uit, ze gedragen zich doorgaans ook alsof ze in je eigen straat zijn opgegroeid.

Dit voorjaar staan The Magic Numbers op het podium van de Singer. Noteer alvast de magische nummers 13/04/2019 in je agenda, want het belooft zonder twijfel een magische avond te worden!

Zaterdag is er geen voorprogramma. The Magic Numbers beginnen er aan om 20.30 uur.