Equal Idiots

Try-out

Thursday 13 February 2020

20:30

Equal Idiots - Try-out

Program already took place.

Venue info

  • Standing audience Type of audience
  • 19:30  Doors open from

Prices

  • € 16,00 Presale price
  • € 16,00  Presale price students *
Share on facebook

Equal Idiots - Try-out 

Equal Idiots zijn terug van nooit echt weggeweest. Een nieuw album volgt tweeëneenhalf jaar na debuutplaat ‘Eagle Castle BBQ’, maar van een podiumpauze is nooit sprake geweest. Afgelopen zomer walsten ze het publiek voor de Main Stage van Pukkelpop nog plat met een set met daarin vijf nieuwe songs van hun nieuwe plaat.

Waar ‘Eagle Castle BBQ’ een vrolijke, wilde, onbezonnen en vaak ruige rit was van twee piepjonge honden uit Hoogstraten, is de opvolger doelgerichter, ernstiger en vrijer, met aan het stuur twee chauffeurs die stomweg volwassen zijn geworden. Vrees echter niet: feesten staat nog steeds hoog op de agenda van Thibault Christiaensen (zang/gitaar) en Pieter Bruurs (drums/zang), en de nieuwe plaat is de welgekomen beuk tussen het overaanbod aan atmosferisch gefriemel waarmee we vandaag de dag worden doodgeslagen.

Het nieuwe album van Equal Idiots komt uit op 21 februari. De dag voordien staat de groep in de grote zaal van de AB. En een week daarvoor komen onze buren uit Hoogstraten met veel plezier opwarmen in de Singer. Reken maar dat het een meer dan broeierige avond wordt in de Bavelstraat!