The BluesBones

Unchained

Friday 12 April 2024

20:30

The BluesBones - Unchained

Program already took place.

Venue info

  • Sitting audience Type of audience
  • 19:30  Doors open from

Prices

  • € 15,00 Presale price
  • € 13,00  Presale price students *
Share on facebook

The BluesBones

Nr.1 IBBA Blues Charts Top 40 UK 2023
Nr.3 Blues/Rock Charts Top 50 USA 2023


Bluesrockband The BluesBones heeft sinds hun oprichting in 2011 internationaal bekendheid vergaard. Met een geluid dat diep geworteld is in de blues, maar verrijkt is met elementen van rock, soul en funk, heeft de band een loyale fanbase opgebouwd. Ze oogsten lof voor hun krachtige live-optredens en indrukwekkende albums.

Hun meest recente album 'Unchained', dat in april 2023 werd uitgebracht, heeft aanzienlijke impact gehad op de blues charts. Het is een opmerkelijke prestatie dat ze met hun laatste drie releases achtereenvolgens op nummer 1 hebben gestaan in de UK Blues charts, een prestatie die weinig andere bands kunnen evenaren.

Tussendoor behaalden ze de overwinning in de nationale Blues Challenge in 2016 en behaalden ze de tweede plaats tijdens de European Blues Challenge 2017 in Denemarken. Met meer dan 500 optredens hebben The BluesBones zich gevestigd als een van de meest opwindende en innovatieve bluesrockbands op het internationale podium.

Hun dynamische liveoptredens en uitstekende album releases hebben hen niet alleen een toegewijde fanbase opgeleverd, maar ook kritische erkenning over meerdere continenten. Met elke nieuwe release blijven ze de grenzen van het genre verleggen en herdefiniëren ze wat het betekent om een bluesrockband te zijn in de 21e eeuw.

 

Wij bevelen u ook graag deze voorstellingen aan: