Johan Terryn

De ingehuurde man

Thursday 11 January 2018

20:30


Program already took place.

Venue info

  • Sitting audience Type of audience
  • 19:30  Doors open from

Prices

  • € 10,00 Presale price
  • € 7,00  Presale price students *
  • 11/01/2018 18:00 Presale ends at
  • € 12,00 Entrance price
  • € 9,00  Entrance price students *
Share on facebook

De ingehuurde man

Een professor geeft een eenvoudig Frans lesje aan zijn publiek. Eenvoudig, maar niet geheel onschuldig. Langzaam roept zijn les meer en meer vragen op.
De toeschouwers worden getuige van het liefdesdrama dat zich in zijn leven heeft afgespeeld.

Het thema van deze voorstelling is de liefdesbreuk die de professor tot in zijn huidige staat heeft gebracht. Die hem tot machteloze toeschouwer heeft gemaakt van zijn eigen pijn en verdriet. Die hem dwingt tot daden om zijn eigen rouw zinvol te maken.
Maar vergis u niet, hoe ontroerend ook het thema, des te vrolijker zijn de zelfbeschouwingen die iedereen zal herkennen die ooit LDVD heeft ervaren.

Onderweg vraagt hij zich af wie al die vreemde spreekwoorden uitvindt, wat vrouwen allemaal met hun kapsel willen communiceren en hoe georganiseerd de misdaad is. Daarbovenop vraagt de toeschouwer zich af: wie is de ingehuurde man?

Johan Terryn

Zijn fel geapprecieerd solo-theaterdebuut met 'Nooit van Niks Iets' in 2014, kwam rijkelijk laat in de carrière van Johan Terryn. Maar op een vervolg laat hij niet lang wachten met zijn tweede voorstelling 'De ingehuurde man'.

Opnieuw bedient hij zich van een groteske stijl en cabareteske uitstapjes. Dat alles om een tragikomisch verhaal te vertellen over de onmogelijkheid van een liefdesrelatie en de krakkemikkigheid van onze communicatie.

Humor, poëzie, rauwe realiteit en een meeslepende plot zijn nooit veraf als Johan Terryn begint te vertellen.

Media