Equal Idiots

Try-out

Friday 28 June 2024

21:00

Equal Idiots - Try-out

Program already took place.

Venue info

  • Standing audience Type of audience
  • 19:30  Doors open from

Prices

  • € 20,00 Presale price
  • € 20,00  Presale price students *
Share on facebook

Equal Idiots - Try-out

Het concert van Equal Idiots start om 21.00 uur in plaats van het vaste startuur van 20.30 uur door de organisatie van de stratenloop in Rijkevorsel. De Bavelstraat is mee opgenomen in het parcours en wordt ten vroegste vanaf 20.00 uur terug opengesteld voor het verkeer.

Kom - indien mogelijk - te voet of met de fiets. 

Rewind. Begin 2020. Equal Idiots staat klaar om hun tweede album ‘Adolescence Blues’ op de wereld te lossen. Thibault Christiaensen en Pieter Bruurs hebben het plan opgevat om als twee jonge Kempense stormrammen de muren van de studio te doorbreken en de wereld opnieuw een rock-‘n-rollgeweten te schoppen. Het mag. De goesting is groot.

Februari 2020. Het Hoogstraatse duo stoomt zich met een try-out in de Singer klaar voor hun club- en festivaltournee. De gloed in hun ogen intens, het vuur brandt.

Maart 2020. Alles gaat op slot. De wereld drukt op de pauzeknop. Lockdown.

En wat doen Thibault Christiaensen en Pieter Bruurs? Ze rechten de rug en gaan terug naar de bron waar hun muzikale queeste ooit begon. Ze trekken zich terug in het repetitiehok, roepen samen one-two-three-four en geven de muze alle ruimte om er de zweep op te leggen. De gedachte is: we laten ons niet doen. Meer nog: de nieuwe muziek moet harder, snediger en zorgen voor schuim op de lippen van iedereen die het hoort. Het doel: moshpit extravaganza.

Januari 2024. Het nieuws dat Equal Idiots nieuw materiaal klaar heeft, gaat als een trein. Denderend. En dat wil niemand missen. Ook Rock Werchter niet. Try-outen doen ze uiteraard opnieuw in de Singer. Een perfecte afsluiter van dit clubseizoen!

Video:

Wij bevelen u ook graag deze concerten aan: