Grant-Lee Phillips

Amerikaanse singer-songwriter

woensdag 21 april 2021

20:30

Deze voorstelling stond origineel gepland op zondag 25 oktober 2020, maar is verzet naar bovenstaande nieuwe datum.

Reden van datumwijziging:

beste bezoeker,

Dit concert wordt verplaatst naar 21 april 2021. U kan ervoor kiezen om uw tickets te behouden, te laten terugbetalen of het bedrag aan de Singer te schenken.


het Singerteam

Grant-Lee Phillips - Amerikaanse singer-songwriter

Geen tickets meer beschikbaar

Locatie info

  • Zittend publiek Type publiek
  • 19:30  Deuren open vanaf

Prijzen

  • € 17,00 Voorverkoopprijs
  • € 13,00  Voorverkoopprijs studenten *
Deel op facebook

Dit concert wordt een tweede keer verplaatst. De nieuwe datum is 21 april 2021.

Tickethouders ontvangen binnenkort een e-mail waarin ze kunnen laten weten of ze hun tickets behouden dan wel een terugbetaling wensen. Een bevestiging of terugbetaling kan enkel door op de link in deze e-mail te klikken. 

 

Grant-Lee Phillips

De Amerikaanse singer-songwriter Grant-Lee Phillips, voormalig frontman van Grant Lee Buffalo, komt in april op de proppen met een gloednieuw album. Deze komt hij in Europa voorstellen met een tournee die hem op 21 april 2021 naar de Singer brengt. Goed voor een exclusief concert in België!

Begin jaren negentig oogste Grant Lee Buffalo furore met hun geslaagde mix van rock, folk en country. Prachtige songs als 'Fuzzy' en 'Mockingbirds' zorgden voor een cultstatus voor de groep. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat ronkende zoals R.E.M., Pearl Jam en The Smashing Pumpkin hen tourneegewijs mee op sleeptouw namen. Eind jaren negentig werd de groep ontbonden en ging Phillips solo verder.

Sindsdien bracht Grant-Lee Phillips een handvol soloplaten uit, waaronder ook een coveralbum met enkele knappe versies van nummers van zijn favoriete groepen zoals The Cure en R.E.M. In de tussentijd kon je hem ook op televisie zien in de reeks Gilmore Girls waar hij als dorpstroubadour het dorpsplein en zijn voorbijgangers met songs opvrolijkte. Een geknipte rol voor deze man want Grant-Lee Phillips is een geboren verteller, een troubadour pur sang.

In de Singer brengt Grant-Lee songs uit zijn nieuwe album, maar grasduint hij ook doorheen zijn hele oeuvre, van zijn begintijd bij Grant Lee Buffalo tot nu. Het belooft zonder meer een mooie avond te worden!