Belpop Bonzana

Belpop Bonanza Quattro - Try-out

donderdag 20 september 2018

20:30

Belpop Bonzana - Belpop Bonanza Quattro - Try-out

Locatie info

  • Zittend publiek Type publiek
  • 19:30  Deuren open vanaf

Prijzen

  • € 12,00 Voorverkoopprijs
  • € 8,00  Voorverkoopprijs studenten *
  • 20/09/2018 18:00 Voorverkoop stopt op
  • € 14,00 Toegangsprijs
  • € 10,00  Toegangsprijs studenten *
Deel op facebook

Try-out Belpop Bonanza Quattro

De apostels van de Belpop komen terug naar De Singer! De doortocht van Jan Delvaux en DJ Bobby Ewing (a.k.a. Jimmy Dewit) met de try-out 'Merci Nederland' eerder dit jaar was een succes. In het najaar speelt het Leuvense duo een reeks extra voorstellingen van hun vierde theatershow 'Belpop Bonanza Quattro'. Alvorens hieraan te beginnen, doen ze eerst nog een 'inloopvoorstelling' in De Singer met opnieuw een hele reeks verrassende verhalen uit de vaderlandse muziekgeschiedenis.

Aflevering 4 is even leerrijk, entertainend en grappig als zijn voorgangers. Maar ze steekt anders en ingenieuzer in elkaar. Belpop Bonanza Quattro is een reisprogramma in vier etappes. Delvaux en Ewing zetten hun 4x4 aan en racen langs vier plaatsen waar geschiedenis is geschreven door grote namen uit binnen- en buitenland. Neen, niet Antwerpen of Luik. En ook niet Boechout of Bilzen. Verrassing…

Belpop Bonanza Quattro maakt deel uit van een alsmaar groter wordend geheel. De heren brachten een deluxe 3CD uit (N.E.W.S.) waarop ze de beste nummers uit hun eerste vier shows (2013-2017) verzamelden. Jan heeft een nieuw boek uit, ‘Belpop Bonanza’, met de mooiste verhalen uit de Belgische popgeschiedenis (Uitgeverij Sylvain). Alsof dat allemaal nog niet genoeg was, hostten ze tussen kerst en nieuw hun eigen tv-programma op Canvas, Belpop Bonanza TV, met daarbij een pop-up platenwinkel vol Belgische Vinyl. En ondertussen tourt hun poulain André Brasseur, de koning van het hammondorgel, met brede glimlach verder (op 4 januari in De Singer). Hop hop Belpop!