the obsCURE

Nieuwe datum 10 juni 2022

vrijdag 10 juni 2022

20:30

Deze voorstelling stond origineel gepland op zaterdag 22 januari 2022, maar is verzet naar bovenstaande nieuwe datum.

the obsCURE - Nieuwe datum  10 juni 2022

Programma heeft al plaatsgevonden.

Programma sponsors: 100kmrun

Locatie info

  • Staand publiek Type publiek
  • 19:30  Deuren open vanaf

Prijzen

  • € 20,00 Voorverkoopprijs
  • € 20,00  Voorverkoopprijs studenten *
Deel op facebook

Dit is het uitgestelde optreden van the obsCURE dat oorspronkelijk gepland was in januari. De nieuwe datum is vrijdag 10 juni 2022. Tickethouders hebben een e-mail ontvangen met de vraag om hun tickets te bevestigen of te annuleren.

Tickets waarvoor we geen bevestiging voor verplaatsing hebben ontvangen, hebben we overgezet naar de datum van 10 juni en blijven dus geldig.

the obsCURE - een tribute aan The Cure

Ten voordele van de 100km-run voor Kom op Tegen Kanker.

Al zeven jaar weet tributeband the obsCURE als geen ander het repertoire van the Cure tot in de details te benaderen. Dit met met succes actief in Vlaanderen, Wallonië, Nederland, Duitsland en Luxemburg in zalen/clubs en festivals. 

Een show van the obsCURE staat dan ook garant voor een nostalgische trip naar de 80's en 90's toen the Cure op zijn hoogtepunt was. Niet enkel de sound, maar ook de visuals zorgen ervoor dat je the Cure hoort, ziet en voelt. Vader Dirk Vreys zet een zeer geloofwaardige Robert Smith neer en sinds dit jaar heeft zijn zoon Jarne de band als jong veulen de band vervoegd op bas en kan hij rondspringen zoals ook de echte bassist van the Cure dat doet.

Mega the cure fan Stijn Meuris is fan! the obsCURE speelt zowel de donkerere nummers als de speelse poppy singles (denk aan wereldhits als 'Just Like Heaven', 'Boys Don't Cry', 'Friday I'm In Love', 'Lullaby', 'Close To Me', ...). 

 

Concert in het kader van de 100km-run voor Kom op tegen Kanker!

de Singer neemt opnieuw deel aan de 100km-run voor Kom op tegen Kanker, een uniek loopevenement waarbij teams van vier lopers samen 100 km lopen t.v.v. kankeronderzoek.

Help ons het deelname-bedrag van € 2500 te verzamelen en steun Kom Op Tegen Kanker!

Team de Singer - 100km-run voor KOTK

Facebookpagina de Singer loopt 100 km voor Kom Op Tegen Kanker

 

Media