Abonnement comedy

Abonnement stand-up comedy voorjaar 2019

dinsdag 1 januari 2019

20:00

Abonnement comedy - Abonnement stand-up comedy voorjaar 2019

Programma heeft al plaatsgevonden.

Locatie info

  • Zittend publiek Type publiek
  • 20:00  Deuren open vanaf

Prijzen

  • € 38,00 Voorverkoopprijs
  • € 23,00  Voorverkoopprijs studenten *
  • 01/01/2019 20:00 Voorverkoop stopt op
  • € 38,00 Toegangsprijs
  • € 23,00  Toegangsprijs studenten *
Deel op facebook

Comedy-abonnement voorjaar 2019

Het comedy-abonnement is te koop vanaf 2 december (20 uur) tot en met 2 januari 2018 (20 uur). 
Als er na 2 januari nog tickets over zijn dan worden deze verkocht aan 13 euro per voorstelling (studenten: 8 euro).
Alle voorstellingen starten om 20.30 uur.

Programma

 

HAN & GRIETJE (24/1)

Met deze voorstelling vieren Han Coucke (Han Solo) en Griet Dobbelaere hun 20-jarige vriendschap. Ze studeerden samen aan de toneelschool waar 1 theaterkus hun nog steeds in de war brengt. Hij kreeg later het peterschap van haar kind. Zij krijgt jaarlijks courgetten uit zijn eigen moestuintje. Nu vormen ze samen het eerste gemengde humoristische duo van Vlaanderen.

Een vrouw die grappig is, een man die huilt. Alle zekerheden vallen weg, genderneutraal is de nieuwe norm. Een vat vol verhalen en vele ervaringen later zijn deze 2 niet te benauwd om het vuur aan elkaars schenen te leggen.

Powercabaret met humoristische dialogen gebracht aan een verschroeiend tempo met veel kracht en dynamiek

 

JOOST VAN HYFTE (28/2)

Joost Van Hyfte neemt u mee op zijn avonturen in de horeca en de dingen die hem opvallen in zijn leven in het algemeen. Reeds 12 jaar lang slaagt Joost er in de mensen eens goed te doen lachen en dat zal deze keer niet anders zijn, want Joost gebruikt al jaren hetzelfde recept:

Men neme 275 gr. gulle lach, 150 gr. vette knipoog, 150 gr. gastronomisch observatievermogen, 50 gr. culinaire kennis, 15 gr. gekke bekken, 15 gr. sfeer en gezelligheid, een snuifje sarcasme, ... Het recept voor een avondje dikke pret!

 

DE RODEO'S (14/3)

Komen een kroeg binnen: een Brit, een Belg en een Hollander... het zou het begin van een mop kunnen zijn. Drie comedyvrienden zitten na een voorstelling aan een toog en na wat Belgische bieren smeden ze het plan om samen op tour te gaan als De Rodeo’s

De Rodeo's, dat zijn Nigel Williams, Johnny Trash en Wouter Monden. Drie authentieke comedians die met elk hun eigen stijl het comedyminnend publiek een onvergetelijke en onvervalste line-up presenteren.

Drie vrienden, drie comedy acts.
Ambiance verzekerd!