Gabriel Rios Solo

try-out

dinsdag 3 oktober 2017

20:30

Gabriel Rios Solo - Try-out

Geen tickets meer beschikbaar

Voorverkoop info

  • 03/10/2017 17:30 Voorverkoop stopt op
  • € 18,00 Voorverkoopprijs
  • € 13,00  Voorverkoopprijs studenten *

Programmatie info

  • Staand publiek Type publiek
  • 200 Totaal aantal plaatsen
  • 19:30  Deuren open vanaf

Try-out

Vier jaar geleden mochten we al eens live kennismaken met de Puerto Ricaanse charme van Gabriel Rios. Het werd een onvergetelijk concert en Rios liet een diepe indruk na. We zijn dan ook verheugd dat we Gabriel Rios dit najaar opnieuw mogen verwelkomen in Rijkevorsel!

In die vier jaar tijd heeft Rios niet stilgezeten. Hij verkaste een tijdje naar New York om zichzelf uit te puren als songwriter. Compleet gelouterd bracht de zanger in 2014 het wondermooie album ‘The Marauder’s Midnight’ uit, met het magistrale ‘Gold’. Geen voor de hand liggende single, maar het lied nestelde zich al snel in de harten van vele muziekliefhebbers. Niet alleen in België, maar ook elders. Zo stond ‘Gold’ maar liefst drie weken op nummer 1 in de Noorse hitlijsten. Na een periode van winterse stilte, en het aanhalen van familiebanden in Puerto Rico, is Rios terug (van nooit weggeweest).

Momenteel werkt hij aan een gloednieuw album. In De Singer mogen we ons aan een voorproefje van dit nieuwe materiaal verwachten, afgewisseld met oude classics. Een intiem en uitgepuurd concert van onze favoriete Puerto Ricaan. Dat kan niet misgaan! (staand publiek)

Deel op facebook