William Boeva + Jeron Dewulf

Try-outs 'Leveren jullie ook aan huis' + 'Er was eens...'

Thursday 12 December 2019

20:30

William Boeva + Jeron Dewulf - Try-outs 'Leveren jullie ook aan huis' + 'Er was eens...'

No tickets available anymore

Venue info

  • Sitting audience Type of audience
  • 19:30  Doors open from

Prices

  • € 13,00 Presale price
  • € 8,00  Presale price students *
Share on facebook

William Boeva + Jeron Dewulf

William Boeva worstelt met 30 jaar worden. Jeron Dewulf met wolven, prinsessen en opgegeten grootmoeders. Twee comedians voor de prijs van één: dubbel lachplezier verzekerd!

William Boeva - Try-out 'Leveren jullie ook aan huis'

William Boeva is 30 geworden. En daar wringt dus het schoentje: 30 jaar. Nog niet oud, maar ook niet echt jong meer. Er wordt namelijk zoveel verwacht van iemand die 30 is. Heb je al een huis? Ga je trouwen?

Wat dan met al het leuks dat tot je 29ste wel nog gewoon mocht? Waarom mag je plots niet meer last-minute afspreken met vrienden en in het midden van de nacht take-away bestellen? Waarom is Nintendo-merchandise verzamelen opeens voor kinderen? En ja, ik weet ook wel dat die lege pizzadozen buitengezet moeten worden, maar ik heb er een fort mee gebouwd en dat is ook waardevol!

William voelt aan alles dat hij nu zijn leven echt in handen moet nemen, want het is nog niet te laat! Denkt hij. Het leven ligt aan z’n voeten, alles is nog mogelijk! Hoopt hij. Hij is er klaar voor, deze keer gaat hij alle kansen grijpen. En hij gaat iets echt doen, de handen uit de mouwen steken.

Hij heeft maar één vraag: “Leveren jullie ook aan huis?”

Jeron Dewulf - Try-out 'Er was eens...'

Het leven is geen sprookje, dat weet iedereen. Maar soms verwachten we wel nog een prins op het witte paard, of zouden we stiekem graag een kabouter tegenkomen die ons drie wensen gunt. In “Er was eens… Jeron Dewulf” toetst Jeron de harde realiteit aan het parallelle universum van de sprookjes. We gaan lachen met wolven, prinsessen en opgegeten grootmoeders en heel misschien eindigt de avond wel met “en ze leefden nog lang en gelukkig”.

Jeron Amin Dewulf Leiva is een acteur, improvisator, comedian, bekend van de populaire reeksen ‘Foute Vrienden’ en ‘Advocaat van de Duivel’ op 2BE. Hij is ook een internationaal bekend improvisator en won in 2006 het wereldkampioenschap impro in Berlijn. Hij leidde al verschillende improvisatiegezelschappen en treedt hiermee regelmatig op in het binnen- en buitenland. Als comedian is hij na 'Grom' en 'Survival of the fattest' toe aan zijn derde volavondvoorstelling.

 

Comedy-abonnement najaar 2019

De voorstelling van William Boeva en Jeron Dewulf is opgenomen in het comedy-abonnement van het najaar van 2019. Het abonnement bestaat uit volgende voorstellingen:

Het comedy-abonnement is te koop vanaf 10 juni (20 uur) tot en met 31 augustus (20 uur). Als er na 31 augustus nog tickets over zijn dan worden deze verkocht aan 13 euro per voorstelling (studenten: 8 euro).
Alle voorstellingen starten om 20.30 uur.